Despre noi

Casa Tomșa s-a născut în 2001, din dorința de a crea un loc frumos pentru cei care vor alege să-l descopere. Povestea a început într-o zi binecuvântată, o zi cu o rezonanță deosebită în sufletul maramureșenilor – ziua Sfintei Marii – 15 August. Atunci, familia Tomșa, de la mic la mare, în frunte cu „Bărbosu`”, omul care îndrăznește să inițieze o altfel de afacere la acea vreme, muncește mult, cu responsabilitate și angajament, făcând complici turiști de pretutindeni la asumarea propriei povești.

Au urmat ani grei, ani de provocări, osteneală și îndoială, ani în care, deși pornisem cu planuri mărețe, idei îndrăznețe și o viziune promițătoare, aveam momente în care eram tentați să lăsăm garda jos. Cu toate acestea, ne-am dorit mult să continuăm această poveste, creând, puțin câte puțin, un loc de relaxare, distracție, reconectare, mâncat în tihnă, un loc special, care să fie în armonie cu natura, cu tradițiile zonei, cu omul maramureșean și care să ofere experiențe memorabile în sufletele celor care ne trec pragul.

Poveștile autentice ajung să se răspândească de la sine…pentru că oamenii apreciază tot mai mult transparența, cinstea, empatia, bunul simț și tandrețea, valori pe care încercăm să le promovăm cu consecvență și să facem din ele un mod de viață, după care să ne ghidăm.